ŠKF

Navigace


15 LET – skupinová výstava ŠKF – Blatná

Bilanční výstava u příležitosti 15 let od založení Školy kreativní fotografie v Praze představuje veřejnosti výběr z nejlepších prací jejich současných studentů, úspěšných absolventů i lektorů.

pozvanka_skf_15_let

Blatenský fotofestival – Zámek Blatná

17.9. a 18.9. 2016

15 LET – ŠKOLA KREATIVNÍ FOTOGRAFIE V PRAZE

Bilanční výstava u příležitosti 15 let od založení Školy kreativní fotografie v Praze představuje veřejnosti výběr z nejlepších prací jejich současných studentů, úspěšných absolventů i lektorů.

Škola kreativní fotografie v Praze (ŠKF) je soukromou fotografickou školou, která poskytuje vzdělání v oblasti fotografie širokému spektru zájemců, od úplných začátečníků až po ty, kteří se chtějí fotografií živit a věnovat se jí profesionálně. ŠKF byla založena v roce 2001, kdy ještě úzce spolupracovala s Pražským domem fotografie. Od roku 2003 sídlí ve Spálené 29 v Praze 1 a v současné době nabízí celou řadu kurzů a workshopů, od krátkodobých večerních pro začátečníky či mírně pokročilé uchazeče, přes kurzy víkendové, semestrální až po studium rekvalifikační, akreditované Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy.

Školou prošlo za dobu její existence na 3000 frekventantů, přičemž mnozí z nich jsou v oboru fotografie velmi úspěšní. Celá řada absolventů ŠKF studuje nebo svá studia již úspěšně zakončila na vysokých uměleckých školách, jakými jsou například Institut tvůrčí fotografie FPF Slezské univerzity v Opavě, pražská FAMU či UJEP v Ústí nad Labem. Další se fotografii věnují v rámci své profesionální živnostenské praxe a jiní zase dosahují významných úspěchů ve fotografických soutěžích či na prestižních festivalových přehlídkách (Czech Press Photo, Praha fotografická, Photo Annual Awards, Blatenský fotofestival, Fotofestival Moravská Třebová, Národní soutěž amatérské fotografie aj.). Valná většina absolventů ŠKF se však i po škole dál věnuje fotografii jako svému hobby.


Další informace

Zůstaňte v kontaktu

Facebook Instagram

Telefon
+420 721 701 686

E-mail
info@nauctesefotit.cz