ŠKF

Navigace


Praha fotografická 2018

Okolo 150 uměleckých fotografií od 62 fotografů. Taková je výstava pořádaná k příležitosti vyhlášení vítězů cen soutěže Praha fotografická, která se koná od 5. dubna v budově Staroměstské radnice. Svá díla tu prezentují profesionální i příležitostní fotografové, kterým se do hledáčku dostala Praha a její místy malebná, zajímavá i třeba nevzhledná zákoutí metropole.

Hlavní cenu letošního ročníku Prahy fotografické získala studentka naší školyMarcela Kybalová za snímek Cesta na Měsíc.

Staroměstská radnice

Staroměstské náměstí, Praha 1

5.4. – 28.4. 2018

Do 28.4. 2018 můžete na Staroměstské radnici v Praze navštívit výstavu již 22. ročníku soutěže PRAHA FOTOGRAFICKÁ. V rámci expozice jsou vystaveny fotografie i od čtyř absolventů naší školy, Zdeňka Tichého, Marcely Kybalové. Pepy Středy  a Bedřicha Helana, z nichž dva prvně jmenovaní získali významná ocenění hned v několika soutěžních kategoriích (Zdeněk Tichý – vítěz dvou hlavních kategorií, Lidé v Praze a Konika hlavního města a Marcela KybalováCena primátorky hl. města Prahy Adriany Krnáčové za výše uvedenou fotografii Cesta na měsíc).  Blahopřejeme!

Soutěž soustřeďuje snímky hlavního města, které vznikly v uplynulém roce a hodnotí je ve čtyřech kategoriích – Krása Prahy a její proměny, Lidé v Praze, Problémy Prahy a Kronika hlavního města..

Do soutěže bylo v letošním ročníku přihlášeno 1034 fotografií od 106 autorů.


Další informace

Zůstaňte v kontaktu

Facebook Instagram

Telefon
+420 721 701 686

E-mail
info@nauctesefotit.cz