ŠKF

Navigace


ŠKF – ABSOLVENTI 2019 +

Výstava jedenácti absolventů Školy kreativní fotografie v Praze představuje veřejnosti jejich současné fotografické práce, které povětšinou vznikaly jako volné soubory nebo cvičení v rámci tří kurzů tvůrčí fotografie na ŠKF.

FOTOGALERIE JULISKA

Pod Juliskou 2, Praha 6, Podbaba

27. 6. — 29. 9. 2019

Výstava jedenácti absolventů Školy kreativní fotografie v Praze představuje veřejnosti jejich současné fotografické práce, které povětšinou vznikaly jako volné soubory nebo cvičení v rámci tří kurzů tvůrčí fotografie na ŠKF. Výběr autorů a jejich prací pro tuto výstavu byl sestaven s ohledem k základní orientaci školy na subjektivní autorskou tvorbu i v širokém záběru rozmanitých fotografických žánrů, stylů a témat. Vedle technické a výtvarné erudice, svědčí vystavená díla i o schopnosti jednotlivých tvůrců nenásilně vtáhnout diváky do svých nevšedních obrazových příběhů a promlouvat k nim tak citově zaujatou formou fotografické řeči.

Vystavující autoři:

Jan Čančík, Mirka Indráčková, Piotr Kamiński, Jana Kučerová, Jakub Krob, Šárka Kyzivátová, Kateřina Nováková, Vojtěch Plhák, Lenka Popelová, Šárka Valášková, Miroslava Žůrková Ondrášová


Další informace

Zůstaňte v kontaktu

Facebook Instagram

Telefon
+420 721 701 686

E-mail
info@nauctesefotit.cz