ŠKF

Navigace


NEJSLAVNĚJŠÍ SVĚTOVÉ FOTOGRAFIE / repríza 4. května (on-line)

Milí studenti, škola je zavřená a i když je pro nás naprosto klíčový osobní kontakt, přesouváme se do on-line prostoru. První přednáška proběhne dne 9. 4. 2020 od 18h. /Nejslavnější fotografie světové historie/ a bude trvat přibližně hodinu. Proč by vám neměla uniknout? Protože nelze dělat dobré fotografie, pokud se neumíme dobře "fotograficky" dívat a pokud nemáme alespoň základní povědomí o tom, co bylo v našem oboru za bezmála 200 let vytvořeno. Už Karel Čapek si všiml, že umět se dívat je dřina a rozumět tomu, proč jsou některé fotografie dobré a jiné ne, je úkol ještě složitější.

Charles Ebbets, Oběd na vrcholu mrakodrapu, 1932

Stránku tohoto kurzu (on-line přednášky) naleznete ZDE.

S tím vším vám rádi pomůžeme, ať už se o fotografii zajímáte jako o svého koníčka, nebo se chystáte – jednou, až to zase půjde – k přijímacím zkouškám na střední či vysoké umělecké školy. Protože víme, že finanční situace je i u vás složitá, nabízíme přednášku za dobrovolný příspěvek – pokud se tak rozhodnete, můžete zaplatit i po přednášce, kolik sami uznáte za vhodné. Finanční příspěvek je dobrovolný. Číslo účtu: 212779319/0800, var. symbol 111111. Děkujeme za případnou finanční podporu. Registrujte se vyplněním přihlášky na stránce kurzu ZDE. Máte-li kamarády fotografy, sdílejte. Máte-li kamarády fotografy, sdílejte.

Děkujeme.

Další on-line přednáška bude na téma nejslavnější české fotografie. Dále pak, zejména pro introvertní fotografy :), nabízíme možnost on-line individuálních konzultací. Pokud si nejste jistí, co se vám daří a co ne (a proč), pokud váháte, kterým směrem se vydat, pokud oceníte upřímnou odbornou zpětnou vazbu, i když nemusí být lichotivá, je to to nejlepší, co vás posune vpřed. A pokud patříte spíše do té skupiny, která se ráda poučí i z chyb druhých, nejen vlastních, budou vypsané on-line konzultace i pro malé skupinky do 5 účastníků.

Máte-li o cokoli z plánovaných akcí zájem, napište nám na info@nauctesefotit.cz a domluvíme se.

Srdečně zdraví Miroslav Němeček, vedoucí lektor ŠKF


Další informace

Zůstaňte v kontaktu

Facebook Instagram

Telefon
+420 721 701 686

E-mail
info@nauctesefotit.cz