ŠKF

Navigace


ŠKF – ABSOLVENTI 2021

Výstava dvanácti absolventů Školy kreativní fotografie v Praze představuje veřejnosti jejich současné fotografické práce, které vznikaly převážně jako volné semestrální soubory v rámci dvou kurzů tvůrčí fotografie „Speciál plus“.

FOTOGALERIE JULISKA

Pod Juliskou 2, Praha 6, Podbaba

10. 6. — 15. 9. 2021

Výstava dvanácti absolventů Školy kreativní fotografie v Praze představuje veřejnosti jejich současné fotografické práce, které vznikaly převážně jako volné semestrální soubory v rámci dvou kurzů tvůrčí fotografie „Speciál plus“. Výběr jednotlivých prací pro tuto výstavu, povětšinou fragmentů z rozsáhlejších fotografických sérií či cyklů, byl rovněž sestaven s ohledem na základní orientaci školy, na subjektivní a autorsky laděnou tvorbu v širokém záběru rozmanitých fotografických žánrů, stylů a témat.

Vedle technické a výtvarné erudice jednotlivých tvůrců, svědčí vystavená díla rovněž o vyzrálé schopnosti autorů, oslovit diváka svými nápaditými obrazovými příběhy a citově zaujatou formou fotografické řeči.

Vystavující autoři:

Luděk Erban – Michaela Fridrichová – Marcela Fröhlichová – Barbora Kupková – Markéta Mašková – Lucie Míčová – Monika Nováková – Jan Sýkora – Gabriela Trousilová – Jakub Veselý – Eva Židův – Michael Židův


Další informace

Zůstaňte v kontaktu

Facebook Instagram

Telefon
+420 721 701 686

E-mail
info@nauctesefotit.cz